Voita 1 kg Bodylabin heraproteiinia & kätevä sheikkeri!

Kaupallinen yhteistyö: Kuntokauppa.fi

Heraproteiini, tuo salikansan luultavasti eniten käyttämä lisäravinne, joka on löytänyt tiensä meidänkin talouteen jo aikapäivää sitten! Miksi heraa sitten kannattaa käyttää ja milloin?

Heraproteiini, Bodylab Whey 100 on edullinen, helposti sekoittuva ja hyvänmakuinen heraproteiini, joka sopii kaikille urheilua ja kuntoilua harrastaville ihmisille.

Whey 100 sisältää korkealaatuista ultrasuodatettua heraproteiinikonsentraattia sekä -isolaattia , joka on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista korkeatasoisimmilla valmistusmenetelmillä. Tämän ansioista tuote imeytyy erittäin hyvin. Whey100 sisältää korkean proteiinipitoisuuden (70-77%). Whey100 sisältää myös runsaasti lihasten vahvistumiselle, palautumiselle ja kasvulle tärkeitä BCAA-aminohappoja ja glutamiinia sekä ihanteellisen aminohapporakenteen.

Heraproteiini Bodylab Whey100 soveltuu erityisen hyvin lisäproteiiniksi, täydentämään ruokavaliota ja harjoituksesta palautumiseen. Proteiinintarvetta lisäävät mm. dieetti, kova harjoittelu, kasvisruokavalio, tehonlisääjien käyttö, huippusuorituksiin pyrkiminen jne.

Whey100 sekoittuu helposti esim. veteen tai maitoon. Makuvaihtoehtoina on mm. mansikka ja suklaa. Halutessasi voi maustaa sitä kaakaolla tai sekoittaa sitä esim. mehuun, puuroon, jogurttiin tai ohukaistaikinaan.

Heraproteiini Whey100:n ominaisuuksia:
– sisältää proteiinilähteenä laadukasta heraproteiinikonsentraattia
– erinomainen aminohapporakenne
– proteiinipitoisuus 70-77%
– sisältää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja (BCAA)
– tuote on instantoitu eli se sekoittuu hyvin nesteisiin
– todella hyvän makuinen
– sisältää runsaasti glutamiinia
– imeytyy erittäin hyvin
– parantaa harjoituskestävyyttä

Teksti lainattu suoraan täältä: Kuntokauppa.fi

Yllä on todella hyvää tietoa heraproteiini Whey100:sta. Itse käytän maustamatonta heraa aamusmoothien joukkoon ja maustettuja palautusjuomassa. Palautusjuomaan voi lisätä myös maltodekstriiniä. Palari on todella hyvä lisä juuri siksi, että siitä saa helposti ja nopeasti treenin jälkeen tarvittavat ravinteet ja rakennusaineet. Tärkeää on myös se, että syöt tukevan aterian noin tunnin sisällä treenistä, eli jos pitää valita, on ruoka kuitenkin se numero ykkönen! Palari nimenomaan hyvä lisä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näitä Bodylabin Whey100 on 13 eri makua (kaikki maut löytyvät täältä). Itse testasin maustamatonta juuri smoothien joukossa, mansikkaa, mustikkaa, suklaata sekä tropical summeria. Tehtiin Mr. A:n kanssa makutesti, jossa verrattiin näitä neljää edellä mainittua ja tulos oli seuraava:

Jennan tulokset

 1. Tropical fruit
 2. Mustikka
 3. Suklaa
 4. Mansikka

Mr. A:n tulokset

 1. Mustikka
 2. Tropical fruit
 3. Suklaa
 4. Mansikka

***

Niin, se arvonta! Sain arpoa teidän lukijoideni kesken 1 kg Bodylabin Whey100 -proteiinia (maun saa valita itse) + 1:n musta Bodylabin shakerin! Huikeeta!

Osallistu arvontaan jättämällä kommenttina mitä makua haluaisit maistaa. Arvonta-aikaa on ensi maanantaihin eli 30.11.15 asti. Muista jättää toimiva sähköpostiosoitteesi, jotta voittajalle saadaan viestiä 🙂

***

Lisäksi saatte -20 % alennuskoodin Bodylabin tuotteisiin (voimassa 31.12.2015) Kuntokauppa.fi:stä!
Koodi: BLBKK

***
Onnea arvontaan! Ja kivaa lauantaita!
<3:llä Jenna

jenna

80 vastausta artikkeliin “Voita 1 kg Bodylabin heraproteiinia & kätevä sheikkeri!”

 1. Suklaa ja mansikka vaikuttavat aina hyviltä, pääasia kuitenkin olisi että vihdoin löytyisi sellainen palautusjuoma mitä joisi edes kovin paljoa irvistelemättä. Sekin, että se on tehokas on tietty plussaa… erikoiskiitokset blogin tekijälle hienoista kuvista artikkeleissa, joihin on käytetty selvästi aikaa ja ajatusta!

 2. OIoioiiii kinuskipirtelö kuulostaa ihan mahottoman hyvältä! 🙂 Jos onni ei suosi, on tätä lakritsan makuisen ohessa tilattava ihan itse 🙂

 3. Haluaisin maistaa stevialla makeutettua vaniljapirtelöä, kuulostaa hyvältä! 🙂

 4. oi mitä makuja! kaikkia voisi kokeilla, mutta ehkä tuo mansikka-valkosuklaa veisi voiton 🙂

 5. Vitsit, miten herkullisen kuuloisia makuja! Mä laittaisin mielelläni kokeiluun lakritsin, se kuulostaa vähän erilaiselta verrattuna aiemmin kokeiltuihin makuihin 🙂

 6. Normaalisti valitsisin suklaan mutta nyt annan päätösvallan teille.. tropical fruit vai mustikka.. -Tropical fruit!

 7. Suklaa, mansikka tai vanilja perusmakuina menee kyllä parhaiten. Mansikkaa ei oo ollut aikoihin joten siihen voisin kallistua 🙂

 8. Noita maustettuja täältä jo löytyy, niin jos ottaisi vaihteeksi maustamattoman 🙂

 9. Hmm… Mustikka tai kinuskipirtelö tai sitten se stevia-juttu… Jonnekin taisin vastata stevian, mutta mieli muuttuu… Kinuskipirtelö.

 10. Tropical Fruit kuullostaa mukavan raikkaalle ja sopisi hyvin treenin jälkeen 🙂

 11. Rakastan mustikkaa ja en ole sitä koskaan protskujuomassa maistanu mut nyt olis sen aika

 12. Normaalisti testaisin suklaata, mutta luottaen teidän makuun vastaankin tällä kertaa tropical fruitin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta