Vuoden ekat hiihdot eikä tunnu missään!

DCIM103GOPRO
Terveisiä Rukalta! Instagramiin (@jennaeaarnio) oon laittanut jo muutamia kuvia täältä Kuusamosta, mutta nyt sitten hitusen tekstiäkin. Nettiyhteys on yllättävän heikossa hapessa, mutta koitetaan pärjätä sillä, mitä on saatavilla 😉
Ajeltiin lauantaina tosiaan Rukalle viettämään talvilomaa (jo 10. talvi täällä!). Lumilauta sai jäädä kotiin odottamaan ensi talvea. Fyssarin mielestä olkapää on siinä vaiheessa, että yksi kunnon kaatuminen voi johtaa uuteen leikkaukseen. En edes muista, koska oon kunnolla heittänyt lipat laudalla, mutta ei tietenkään viitsi juuri nyt ottaa minkäänlaista riskiä! Juuri silloinhan ne pahimmat jutut sattuu, kun ei saisi. Laudan sijaan murtsikkasukset saivat lähteä messiin.
G0965030_1426428837367_high_2
Vasta viime talvena hiihtäminen alkoi tuntua oikeasti kivalta. Jopa helpolta. Aiemmin se on ollut vähän ”pakkopullaa” ja syy on hyvin todennäköisesti ollut heikoissa lihaksissa. Eli on siitä ”bodaamisesta” hyötyä tähänkin lajiin 😀 Viime talvena hiihdin muutaman pidemmän lenkin lumilautailun ohessa ja tänä vuonna toivottavasti vieläkin enemmän.
Sunnuntaina otettiin Mr. A:n kanssa sellainen kevyt tunnustelulenkki, 4 km. Lähinnä halusin tunnustella, että mitä tuo olkapää tykkää. Ja tykkäsihän se! Ei tuntunut missään 🙂
Eilen oli vuorossa perinteinen 10,5 km lenkki, jonka puolessa välissä on latukahvila Lammintupa. Sieltä saa muuten varmasti Suomen parhaat muurinpohjaletut 🙂 Tänään pystyi sanomaan lähinnä reidenloitontajista, että jotain tuli tehtyä, mutta ei sen kummempia fiiliksiä ollut havaittavissa. Vasta äskeisen 5 km lenkin jälkeen myös lonkankoukistajat olivat hitusen arat eli kyllä se hiihtokin johonkin ottaa 😉 Saa nähdä, mitkä ovat tuntemukset huomenna..
G0965036_1426428881177_high_2
DCIM103GOPROOnko täällä muita hiihtoon hurahtaneita? 🙂
<3:llä Jenna

Jos haluat seurata höpinöitäni & treenejäni enemmänkin:
Tykkää > Facebook
Seuraa > Instagram
Seuraa > Blogilista
Seuraa > Vlogia

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta