Vuoden viimeinen ja vuoden ensimmäinen treeni

Viime viikko sujui ihan täysin levossa treenien suhteen (ja syömisienkin suhteen 😉 ) ja lepo tuli kyllä tarpeeseen. Nyt on uutta motivaatiota ja jaksamista taas treenata. Eilen suuntasin taas salille heti töiden jälkeen ja ilokseni huomasin, että monet muutkin olivat tehneet niin vaikka uuden vuoden vastaanottaminen oli jo lähellä!

Jugurttia ja tummaa soijarouhetta

Nelijakoisen ohjelmani ensimmäisenä päivänä oli vuorossa selkä ja hauis. Tein ylätaljaa, mavea, kulmasoutua sekä käsipainoilla että tangolla. Viimeisenä tein supersarjaa haboille eli hauiskääntö vasaraotteella kiertäen ja heti perään hauiskääntö tangolla laajalla liikeradalla. Kyllä teki kamalaa noi hauisliikkeet! Selkätreenissä tulee huomaamattaan käytettyä jonkin verran myös hauiksia, joten ne saa vedettyä kyllä hyvin piippuun ! 

Pappailmeellä mennään 😀

Eilinen ilta meni rennosti kotosalla ilotulituksia katsellessa sekä ulkona, että sisällä telkkarista. Dubaissa järjestetty ilotulitus oli huikeaa katseltavaa! Löytyy varmasti YouTubesta ja Yle Areenasta täältä, jos joltain meni ohi 🙂 Yksi kuoharipullo poksautettiin tietysti klo 24:00, mutta siinä olikin suurimmat juhlimiset !

Lasagnea ja leipää. Vähän on ruokamäärät nousseet

Tänään oli mukavaa nukkua pitkään ja herätä virkeänä. Ensin pitkä aamulenkki koirien kanssa ja sitten salille, jossa ei jostain ihme syystä ollutkaan kuin kourallinen ihmisiä 😉 Tein tänään etureidet ja vatsan. Eilinen treeni tuntui lihaksissa ja vähän esim. kapeassa prässissä verotti tehoja. Prässin lisäksi kyykkäsin ja tein reiden ojennukset. Vatsoille tein supersarjaa vatsarutistus laitteessa sekä jalkojen nostoa penkillä. 

Aamupalaa
ja kyykkäämistä
Lukemista loppu illalle 🙂

Tästä on hyvä jatkaa alkanutta vuotta ja odotella, että josko se talvi tulisi tänne eteläänkin vielä! 

Ihanaa loppuviikkoa t. Feri & Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta