Vuosi 2013

Lorna Jane
http://www.pinterest.com/pin/153403931031105040/

Yllä oleva kuva  kuvastaa hyvin sitä, mihin tänä vuonna on päästy 🙂 Eli elämäni on muuttunut kyllä aktiivisempaan ja terveellisempään suuntaan ja sitä kautta olo on parantunut huomattavasti ! 

Mutta mitä vuodesta 2013 sitten jäi käteen? No ainakin seuraavat:

– Vakipaikka töissä tammikuusta lähtien

– Huhtikuussa aloitettu FitFarmin Lite-valmennus ja sitä kautta terveellisten elämäntapojen löytäminen ja kuntosalikärpäsen puraisu! Alkuvuodesta treenaaminen on kyllä muuttunut melko paljon. Huhtikuussa ”projektin” alussa harrastin huomattavasti enemmän aerobista liikuntaa ja söin vähemmän. Tämän lisäksi mukaan tuli kuntosalitreenit. Kesän jälkeen kyllästyin tikkumaiseen olemukseeni (joka kyllä oli ainakin kiinteytynyt alkuvuodesta, mutta paino pysynyt samana) ja otin selvää kuinka tulisi syödä ja treenata, jotta lihasmassa alkaisi kasvaa. Nyt viimeisen kolmen kuukauden aikana ruokamäärät ovat olleet huomattavasti suuremmat kuin aiemmin ja painokin on lähtenyt nousuun 🙂  Paino syyskuun puolessa välissä oli noin 55 kg ja joulukuun puolessa välissä 57,5 kg. Tavoitteena ensi vuonna on siis jatkaa tällä nykyisellä linjalla ja saada sitä kaipaamaani lihasmassaa!

4/2013
 9/2013

– Blogi aloitettu huhtikuussa, mutta vasta syyskuusta lähtien säännöllisempää kirjoittelua. Blogin myötä tutustuminen ihan uuteen maailmaan, ihaniin blogeihin ja muutenkin mukavempaan elämään !

– Valmistuminen inssiksi toukokuussa. En vieläkään ymmärrä miten ehdin järjestämään häitä, kuntoilemaan ja vielä valmistumaan insinööriksi tavoiteajassa! Varmasti iso osa tästä oli perheen tuen ansiota 🙂


– Koiran kanssa aloitettiin säännöllinen treenaaminen agilityssä sekä tottelevaisuudessa. Tätä jatketaan vielä! Ehkäpä kesän korvalla päästään starttaamaan ensimmäisissä agilitykilpailuissakin 🙂

– Häät heinäkuussa. Pian puoli vuotta avioelämää takana 🙂 

– Häämatka. Oli ihana päästä vähän huilaamaan Korsikan ja Nizzan auringon alle heti häiden jälkeen ja jatkaa häämatkaa vielä Suomessa mökkeilyllä 🙂

– Kreetan matka. Matkustimme syyskuun alussa viettämään isäni synttäreitä Kreetalle. Oli hauskaa päästä vielä toiselle ulkomaanreissulle näinkin lyhyen ajan sisällä! 

 


– Ja lopuksi Joulu rakkaiden kanssa!

Vasta nyt kun tuota yllä olevaa listaa katselee, tajuaa sen kuinka paljon ehtikään tapahtua yhden vuoden aikana. Varmastikaan samanlaista vuotta ei enää tule, mutta se ei tietystikään estä sitä, etteikö tulevastakin vuodesta voisi nauttia täysillä ja kulkea tavoitteita (jotka löytyy TÄÄLTÄ) kohti!

Juuri hetki sitten tulin salilta ja kerron treenistä sitten seuraavassa postauksessa (ehkä jo tänään tai viimeistään huomenna 😉 ). Hetki sitten alkoivat raketit paukkua ja toivotaan, että muutamat hienot ilotulitteet tänä iltana nähdään! Itse vaihdan vuotta ihan kotosalla leffaa katsoen ja kirjaa lukien! 

Ihanaa uutta vuotta kaikille! 

Successfully Fit: New Year New You....2014 Will Be YOUR Year!
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta