Vuosi vaihtui rennosti mökillä

Niin siinä taas kävi, että vuosi vaihtui! Viimeiseen asti jännitettiin viime viikolla, että aukeaako Kolille rinteet uudeksi vuodeksi, koska oltiin päätetty, että jos siellä pääsee laskemaan, lähdetään torstaina ajelemaan mökille. Onneksi pari rinnettä avautui juuri sopivasti ja torstaina suunnattiin jo hyvissä ajoin kotiin autoa pakkaamaan.

Hieman ennen yhdeksää oltiin jo perillä mökillä, jonne Mr. A:n vanhemmat olivat tulleet lämmittämään jo päivällä 🙂 Onneksi! Muuten olisi ollut hitusen viileää. Puolen yön aikaa Ukko-Kolilta ammuttiin hieno ilotulitus, jota katseltiin lahden takaa. Kovin pitkään ei jaksanut valvoa, kiitos 6 h ajomatkan, mutta vaihtuihan se vuosi kuitenkin ihan leppoisesti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perjantaina aamupäivästä suunnattiin Ukko-Kolin rinteisiin. Mulla jäi viime kausi lautailua välistä olkapääleikkauksen takia, mutta ensimmäisen käännöksen jälkeen tuntui kuin ei ikinä olisi taukoa ollutkaan. On se vaan niin mun laji tuo lumilautailu! Voisin sanoa, että rakkain harrastukseni. Harmi, että täältä etelästä on tuonne pohjoisen kunnollisiin keskuksiin (tai oikeastaan mihin vaan 😉 ) matkaa niin pirusti, että lautailtua ei ole tullut kovin paljoa viime vuosina.

lumilautailu

Lauantaina ei tehtykään muuta, kun ihmeteltiin rauhallisuutta ja käytiin kävelemässä ja kuvailemassa talvisessa maisemassa 🙂 Saunottua tuli ulkosaunassa pari kertaa, lauantaina jo päivällä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta