Yhden lauantain grillailut & salviakanan resepti

Blogin sekä Instagramin kautta olette varmasti huomanneet, että me grillataan todella paljon. Grillikausi meillä alkaa usein siellä huhtikuun tienoilla ja kestää pitkälle syksyyn! On sitä tullut grillattua kyllä uuden vuoden aattonakin 😉  Meiltä löytyy ihan tavallinen kaasugrilli, joka sekin antaa valurautaparilan sekä -ritilän ansiosta ruokaan todella hyvän maun.

Yksi tän hetken ehdottomista lemppareista grillissä on salviakana, joka on yllätys yllätys kääritty pekoniin! Jep, vaikka terveellisen ruuan puolesta liputankin, välillä on kiva herkutella ja sen voi hyvin tehdä myös pääruuan kanssa. Lisukkeiksi tälle sopii vaikkapa kesäkurpitsa, bataatti, porkkana, paprika, kevätsipuli, uudet perunat.. you name it! 
Salviakana
  • Kanan ohutleikkeitä tai sisäfilettä
  • Salvian lehtiä (3-4 per kana)
  • Pekonia (1-2 siivua per kana)
  • Hickory grillikastiketta
Laita salvian lehdet kanan päälle, kieputa pekoni kanan ympäri ja grillaa kanat kypsiksi. Sivele lopuksi grillikastiketta kanojen päälle ja anna olla grillissä vielä hetki. Herkuttele vapaavalintaisten lisukkeiden kera!
<3:llä Jenna


// Tasty grilled dinner from one Saturday!
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta